Weblog

Was het alweer maandag

De tijd vliegt voorbij. Afgelopen weekend heb ik een relaxed weekend gehad. Op mijn gemak boodschappen gedaan en wat in het huishouden. Ook heb ik nog verschillende mensen op visite gehad. Ja het weekend was weer geslaagd.

En toen Read more

Koffie schenken op de inloop

Gisteren was er een avond maaltijd (Indonesisch) op de inloop. Ik had de koffie taak op mij genomen. Het was redelijk druk en gezellig. Ook heb ik geholpen met de laatste afwas.

Gereageerd op vacature

Vandaag heb ik gereageerd op een vacature als web redacteur. Het betreft een vrijwilligersbaan in mijn eigen dorp waarbij ik dan de website moet bijhouden. Echt mijn ding dus! Eind van de maand nemen ze contact met mij op.

Fijne feestdagen

De kerstdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar staat voor de deur. Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en een geweldig oud en nieuw zal hebben. Veel geluk en gezondheid voor 2019!!!

ICT omgeving

Begin juni ben ik begonnen als vrijwilliger bij een woon- en zorgcentrum op de ICT afdeling. Mijn hoofdtaak is het omzetten van hun telefoonsysteem. Ik zie dit project als een werk-/ervaringsplaats. Naast dat ik bij de collega’s hun telefoon Read more