Portfolio toegevoegd

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest om een script te schrijven voor mijn portfolio van websites die ik ontwikkeld heb. De afbeeldingen zijn live screenshots van de websites. Let wel op: de laad tijd van de pagina is hierdoor wat langzaam.

Ik heb de portfolio verdeeld in verschillende categorieën waar je gemakkelijk door heen kan bladeren via een menu. Tevens vindt je bij elke website terug onder welke categorie deze valt. Ook vind je twee datums met tijden op de pagina’s: één wanneer de screenshot gemaakt is en één wanneer ik de website heb toegevoegd aan mijn portfolio.

Bij een aantal websites staat ook een korte omschrijving.

Klik hier om naar mijn portfolio te gaan.

 

Read More

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties