Daar is de kou

Toen ik rond 17 uur op de fiets naar mijn vriend ging was het al aardig koud, maar toen ik rond 19 uur weer naar huis fietste was het pas écht koud! Ja… nu is de zomer echt voorbij en gaan we richting de winter. Vanmiddag scheen de zon nog wel even lekker op mijn balkon en heb ik (warm gekleed) nog even buiten gezeten. Toch zie ik mij nu niet meer lange fiets tochten maken. Daar is het buiten nu echt te koud voor geworden. Een wandelingetje zal ik nog wel maken. Een klein ommetje op de fiets ook nog wel, maar het zullen beide geen uren meer zijn zoals in de lente en de zomer. De kachel zal binnenkort ook wel weer aangaan. Momenteel zit ik met mijn badjas over mijn kleren aan, dus heb het nu niet koud, maar hoe lang ik dat volhoud???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *