Vandaag kwam ik laat uit bed, maar heb toch een drukke dag al achter de rug. Eerst kreeg ik bezoek en toen die weg was kwam mijn vriend me ophalen om boodschappen te doen. Ik was net thuis en toen stond een vriendin al voor de deur om de polder in te rijden en daar een eind te gaan wandelen. Het was een heerlijke wandeling ondanks dat de zon zich niet liet zien. Koud was het niet en het was droog, dus het was evengoed wel lekker wandel weer.

Toen ik thuis kwam van de wandeling heb ik eerst een poosje in bad gezeten met een muziekje op. Nu zit ik nog in mijn badjas en heb net gegeten. Ik denk dat ik vanavond nog film ga kijken bij mijn vriend, maar dat weet ik nog niet zeker. Eigenlijk was het al een te drukke dag.

1 thought on “Wandelen in de polder

  1. Ik ben toch nog film wezen kijken bij mijn vriend op Netflix. De eerste film die we opzette was niet veel aan en toen hebben we een andere uitgekozen. Die was wel lache…. the wrong Missy

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: