Vandaag heb ik een leuke en actieve dag gehad. Eerst ben ik vanmorgen een eind wezen wandelen. Ik denk dat ik zeker wel een uur heb gewandeld. Rond 12u was ik weer thuis en heb ik beneden gestofzuigt. Om 14 uur had ik bij een bankje afgesproken met een jongen van de inloop. Ik was er 13u45 en dat was maar goed ook. Ik stak net mijn peuk aan en hij kwam al. Hij had wat nodig van het tankstation dus zijn we eerst daarheen gewandeld. Ook wilde hij graag even op een bankje langs de rievier zitten, dus zijn we richting de waterbus gelopen en hebben daar een plekje aan het water uitgekozen en even een peukje gerookt. We zijn via de dijk weer terug naar het eerste bankje gelopen en daar bleef hij nog even hangen en ik ben naar huis gewandeld. Ik was  iets over 15 uur weer thuis dus ruim een uur buiten geweest.

Bij elkaar had ik dus ruim een uur gewandeld. Het was prachtig weer en de zon was er volop. Echt koud was het niet eigenlijk. Alleen even op het bankje langs het water. Daar stond een venijnig windje.

Rond etenstijd stond een vriend voor de deur met een patatje en nog meer lekkers. We hebben heerlijk gegeten en gekletst. Na het eten hebben we nog even koffie gedronken en toen ging hij nog buurten bij een vriend die ook in dit dorp woont.

Een vriendin had mij een berichtje gestuurd of ik mee ging wandelen, maar ik vond dat ik wel genoeg gewandeld had en nodigde haar en haar vriendin uit om bij mij een bakkie te komen doen. Hun zijn eerst nog de polderstraat door wezen wandelen en daarna kwamen ze dan bij mij buurten. Mijn vriendin wilde een glaasje water en haar vriendin nam een thee. Zelf nam ik ook een bakkie thee. Toevallig hadden we allebei kokos thee.

Het was een leuke, gezellige en actieve zondag zo. Prima naar mijn zin gehad. Nu is het bijna 1 uur in de nacht en eigenlijk moet ik naar bed. Om 12u krijg ik weer bezoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.