Donderdag ben ik op de fiets naar een dorp hiernaast geweest. Daar hebben ze ook een inloop en ben daar even heen gefietst. Het was nog iets te fris en teveel wind om echt van de fietstocht te genieten. Toch heb ik deze maand ook al een keer iets van 2 uur door de polder gefietst. Toen was het goed te doen. Onderweg nog even koffie gedronken bij een bankje in het gras tussen de gansen.

Morgen wil ik ook een paar uur gaan fietsen. Ze geven heerlijk weer op met een aardig temperatuur en lekker veel zon. Ik weet nog niet of ik met een aantal mensen mee ga of dat ik alleen ga een vriend ga opzoeken die ik sinds de Corona niet meer gezien heb (wel gesproken hoor).

De afgelopen tijd heb ik wel veel gewandeld, maar dan was het op de fiets toch net wat te fris. Ook heb ik veel op balkon gezeten en vandaag heb ik al een aardig kleurtje op balkon gekregen. Ook ben ik vandaag twee keer wezen wandelen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: