Drukke zonnige dagen

Afgelopen week heb ik best veel gedaan met vrienden en kennissen. Onder andere dinsdag wezen lunchen met een vriendin bij Kat in de Wilg in Oud Alblas. We waren er op de fiets heen gegaan en hebben heerlijk op het terras gezeten. De lunch was heerlijk en we zijn daarna naar de inloop gegaan.

Ik heb mij die dag flink verbrand op mijn rug en schouders door de zon. Nu is het nog steeds knal rood en pijnlijk. Ik smeer wel goed.

Woensdag ben ik naar het Repaircafé geweest. Het was niet druk, maar wel gezellig. Ik heb de koffie verzorgd en heb ook nog even naar een afzuigkap gekeken.

Donderdag heb ik weer mijn huisje aangepakt en vrijdag ben ik weer naar de inloop geweest. Een vriendin uit Dordrecht kwam ’s middags ook daarheen en we zijn na de inloop naar de Dirk en mijn huis gegaan. We hebben heerlijk op balkon gezeten en tussendoor een loempia bij de chinees gehaald. Het was een lange maar gezellige dag.

Vandaag was ik een beetje aan het bijkomen van de drukke week. Ik ben alleen begin van de middag even naar de Hornbach gefietst en heb vanavond een bakkie gedaan bij mijn vriend. Rond 23u was ik weer thuis.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten