another website of Natasja

Natasja
ENZO

Ik ben Natasja en deze website gaat over mij enzo. Hier vind je onder andere wat mij zoal bezig houdt en handige stukjes codes voor je website. Je zult hier ook veel zelfgemaakte foto's tegen komen.

weblog

Katten

Met mij wonen drie heerlijke katten met ieder hun eigen karakter en van uiteenlopende leeftijden. Als je verder naar beneden scrollt kan je meer over ze lezen.

Parkietjes

Ook wonen bij mij vijf grappige grasparkietjes. Ze zijn nog geen 2 jaar. Ze staan bij mij in de slaapkamer zodat de katten er niet bij kunnen. Ik weet mijn aandacht en tijd goed te verdelen en breng evenveel tijd door met zowel mijn vogels als katten.

Meer over mij

Mijn grootste hobby is het ontwikkelen en bijhouden van websites. Ik ben dan ook veelal achter de pc te vinden. De scripttalen HTML, CSS, PHP, MySQL en JavaScript zijn mij niet onbekend.

Lees meer

Natasja ENZO

Kiddo is echt een boef. Hij houdt van veel spelen en kattenkwaad uithalen. Hij is momenteel 3 jaar jong en heeft nog steeds geen rust in zijn reet.

Romy is de enige dame van het stel. Ze heeft periodes dan is ze erg schuw, maar andere periodes is het echt een kroel tante. Ze is 7 jaar.

Spike telt 8 jaar en is mijn stevigste beer. Hij is de baas in huis en eigent mij vaak toe. Het is een echte stevige schoot kat.

Vragen of opmerkingen?

Contact