Weblog

Bevangen door hitte

Iedereen heeft het heet. Het is hier binnen dan ook de afgelopen dag 32.5 graden in huis. De poezen slapen alleen maar en willen ook maar geen kroel hebben. Voor iedereen is het gewoon te warm. Deze hele week Read more

Read more

Dé ooievaar

Vanmiddag ben ik met een vriendin van de inloop wezen fietsen naar park Huis te Kinderdijk om daar een heerlijke wandeling te maken. Het was erg leuk en gezellig. De ooievaar lag ook op haar nest. Verder waren er Read more

Read more

Vroeg actief

Vanmorgen werd ik om 5u30 wakker en om 6 uur stond ik al mijn bed te verschonen en een wasje te draaien. Verder heb ik de galerij nog aangepakt, de kattenbakken gedaan en lekker veel op balkon gezeten in Read more

Read more

Uurtje wakker

Vanmorgen werd ik om 6 uur wakker uit mezelf. Dat terwijl ik mezelf had voorgenomen om uit te slapen. Maar goed… zo vroeg wakker heeft ook zijn voordelen. Nu kan ik nog een hoop aan mijn huisje doen.

Ik Read more

Read more

Huisje weer schoon

Nou ja…. beneden dan en ik moet nog wel de kattenbakken straks doen. Morgen wil ik boven stofzuigen en mijn bed verschonen. Overmorgen de kooi boven schoonmaken en weer de kattenbakken doen en dan ben ik helemaal glad.

Read more

Niet vooruit

Pfff… ik ben niet vooruit te branden. Ik kwam ook vrij laat uit bed. Had het vannacht nogal laat gemaakt achter mijn pc.

Toch moet ik mij zo écht gaan aankleden. Ik wil nog even wandelen voor ik naar mijn vriend ga,

Read more

Niet zo lekker

Vanmorgen werd ik al niet lekker wakker. Suf en koppijn. Ik ben de hele dag suf gebleven met een raar gevoel in mijn hoofd. Toch mijn ding gedaan en even in de inloop geweest. Helaas moest mijn vriend me Read more

Read more

Drie klanten

Vanmiddag heb ik in de bibliotheek gewerkt bij het digitaal spreekuur. Samen met mijn collega hebben we drie klanten tevreden geholpen. Het digitaal spreekuur moet nog een beetje gaan lopen, maar deze drie mensen hebben ons in ieder geval al gevonden.

Read more

Eindelijk

Eindelijk heb ik een mooie foto weten te maken waar alle vier mijn parkietjes opstaan in hun nieuwe kooi. Ze zijn er erg blij mee!!!

Read more

Computteren

De laatste tijd zit ik veel achter de computer. Beetje bezig zijn met het internet en websites bouwen. Ook ben ik veel bezig geweest met mijn eigen server.

Vandaag heb ik een beetje afstand genomen. Even relaxen.

Read more