Goeie dag gehad

Vanmorgen heb ik onbewust uitgeslapen tot een uur of 10u30 / 11u00. Een uur later zat ik met een meid op de fiets richting Bleskensgraaf. Aangezien het een spontane actie van ons was en we dus beide onze fiets niet hadden opgeladen zijn we tot Oud Alblas gegaan. Bij Nel in de Krom hebben we wat gedronken en zijn toen weer richting Alblasserdam gegaan, waar we lekker hebben gegeten bij het Raadhuys.

Daarna zijn we door gegaan naar de inloop. Het was er redelijk druk, maar wel gezellig. Ik heb nog meegegeten met het avondmaal. Er stond Kip Tandori op het menu. Als toetje hadden we een ijsje en daarna koffie met appeltaart. Rond 20u00 was ik weer thuis.

Net heb ik de kooi van mijn vogels verschoond en verder doe ik niks meer. Duik zo lekker mijn bed in, want ben goed verrot.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten