Nieuws flits

Corona Lockdown Counter

Ik heb een teller gemaakt voor deze (tweede) lockdown van de Corona crisis. De teller telt het aantal dagen dat wij als Nederlanders al in de …

Read more

Merry X-mas

Via deze weg wil ik iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021 wensen. De kerst zal anders gaan dan voorheen door de Corona crisis en oud en nieuw…

Read more

Nieuwe Server

De afgelopen week was ik bezig om een nieuwe server (VPS) in te richten. De VPS komt bij 1eurohosting vandaan en ik ben zeer tevreden met het …

Read more

Verse portfolio's

Vandaag heb ik een zakelijke portfolio toegevoegd en een portfolio met mijn katten websites. Je vind ze terug in het menu bovenin.

Read more

Forum toegevoegd

Hij staat nog in de kinderschoenen, maar het begin is er!!! Mijn forum waar we elkaar kunnen helpen met diverse scripts om websites te bouwen. …

Read more

Portfolio op Gewoon Geniaal

De afgelopen dagen ben ik wezen stoeien met mijn portfolio op mijn eigen server. Het resultaat is hier te bekijken.

Read more

QR Codes in Portfolio

Vanavond heb ik in mijn portfolio QR codes toegevoegd bij de screenshots van de websites die ik ontwikkelt heb. Tevens heb ik een andere foto op de …

Read more

Portfolio toegevoegd

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest om een script te schrijven voor mijn portfolio van websites die ik ontwikkeld heb. De afbeeldingen zijn live…

Read more

Ander uiterlijk

Vandaag heb ik zelf een template gemaakt voor deze website. Ik heb het huidige logo gebruikt welke ontworpen is door een vriend van me.

Read more

We beginnen opnieuw

Vandaag heb ik een verse installatie van WordPress hier neer gezet. Ook heb ik besloten om helemaal opnieuw te beginnen. Het beheer was voor mij een…

Read more

Mijn katjes

Kiddo

2016

Kiddo is mijn speelse kameraad, geboren in 2016 te Papendrecht. Hij is dol op zijn speelmuis!!! En alles wat beweegt.

 KatjeKiddo.nl

Spike

2012

Spike zijn geboorte jaar is geschat omdat hij gevonden is. Het is een lekkere stevige knuffelbeer!!! En speelt vaak met Kiddo.

PraatjesvanSpike.nl

Bella Romy

2013

Romy is het enige vrouwtje onder de katten en komt altijd lekker kroelen. Zij is het minst speels, maar heeft zo haar buien.

BellaRomy.nl

Bezigheden buiten werk om

Veelal doe ik van alles achter de computer, maar ik ben ook vaak buiten te vinden met mijn camera op zak. Ik fiets en wandel graag in de natuur en weet altijd wel een leuke / mooie foto te schieten.

Maar mijn grootste passie ligt toch wel op het internet achter de computer. Het liefst programmeer ik zelf een website, maar ik ben ook graag bezig met WordPress. Ook ontwerp ik graag met NicePage WordPress templates.

Om een website te ontwikkelen beschik ik over een goede kennis van: HTML, CSS, PHP, MySQL, en JavaScript is mij ook niet helemaal vreemd.

Na de basis school ben ik naar de LTS hier in het dorp gegaan. Ik heb dar elektro techniek gedaan op zowel B als D-niveau.

Met twee diploma's van de LTS ging ik naar de MTS in Rotterdam Zuid om daar elektronica te studeren. Ook deze opleiding heb ik met succes afgerond.

Veel vrijwilligerswerk

Na een aantal betaalde jobs in diverse richtingen (veelal met computers) heb ik aardig wat vrijwilligerswerk gedaan. Ook deze baantjes waren in diverse richtingen.

Momenteel doe ik ook veel vrijwilligerswerk, maar dan van huis uit achter de PC. Ik houdt websites bij voor stichtingen, verenigingen en organisaties en ook de narrowcasting van een organisatie. Sommige websites heb ik ook compleet opgezet / ontwikkelt.

Soms ontwikkel ik alleen een website en houdt de instantie de website zelf bij. Veelal gaat het dan om een WordPress website en biedt ik nog wel ondersteuning.

Deze website draait op een VPS van 1eurohosting.nl.