W-aar W-aren W-ij

Het is even een flinke tijd geleden dat ik gewoon een week lang bijna alleen maar achter de pc doorbracht. Ik ben veel op het internet (www) bezig geweest met websites verhuizen en aanpassen. Ook met het zoeken naar een centrale plek om mijn websites te onderhouden. Na wat geneuzel en gespeur heb ik nu dan toch wel een plekje gevonden! Met 1 muis klik kan ik nu alle wordpress websites vanaf mijn server thuis updaten en bijhouden. Deze server is niet van buitenaf te bereiken, dus het is veilig. Ik heb wel een backup ergens op het www staan.

Ook ga ik diverse domeinen opzeggen. Het wordt me te kostbaar. De websites op de diverse domeinen heb ik nu onder gebracht als subdomein bij een domein die ik behoud.

Al met al ben ik lekker bezig geweest. Nu is het weer tijd om uit mijn eigen wereldje te vertrekken en het leven in te gaan. Ik zal nog wel veel achter de pc zitten, maar niet meer hele dagen en dat een week lang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *