Huishouden, shoppen & BBQ

Het was me wel een daagje zeg. Aardig wat gedaan. Als eerst heb ik mezelf gedoucht en aangekleed, waarop ik kort daarna naar de Dirk ging voor boodschappen. Thuis de boodschappen opgeruimd en even bijgekomen.

Vanmorgen heb ik ook mijn bed verschoond. Ik heb nog niet voldoende vuile was om een wasje te draaien, dus dat komt van het weekend wel.

Later op de ochtend heb ik de boven verdieping gestofzuigd en de vogeld eten gegeven. Niet alle bakjes waren leeg. Eigenlijk maar één, dus ik was zo klaar.

Rond 14 uur ging ik naar mijn vriend en heb een poosje op zijn bedje gelegen. Hij was toch bezig met een klusje. Rond een uur of 5 ging de BBQ aan en hebben we heerlijk van de BBQ gegeten. Speklapjes, hamburgers en worstjes… er kwam van alles voorbij. Om 20 uur zat ik weer op mijn fiets naar huis.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties