Rustig aan gedaan

Vanmorgen werd ik 7u30 wakker en ben op mijn gemak koffie gaan drinken. Uiteraard met een peuk erbij. Al vrij vroeg heb ik de planten op balkon water gegeven, maar het was nog te fris om daar te blijven hangen. Wel had ik vast de wasmachine aangezet, zodat ik ’s middags lekker de was buiten kon hangen.

Vanmiddag heb ik dat dus gedaan. Ik zal de was zo binnen halen. Ook ben ik vanmiddag even naar de winkel geweest en zag daar leuke tuinstoel kussens en heb er een paar meegenomen. Ook heb ik twee plantjes voor balkon gekocht.

Bijna heel de middag heb ik op balkon gezeten. Lekker in het zonnetje. Laat in de middag ben ik naar mijn vriend gefietst om daar brocolli met kip te eten. Ik had het eten voorbereid en verder heeft hij gekookt.

Na het eten kregen we nog even visite en hebben heerlijk in de tuin gezeten. Rond 20 uur was ik weer thuis en ik heb net de kattenbakken gedaan. Straks nog even een vuilniszak naar de container brengen en de afwas opruimen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties