Ik was meer van plan

Vanmorgen werd ik lekker op tijd wakker en stond ik rond 9 uur de kattenbakken al te doen. Ik heb gelijk de vuile kattenbakvulling en een vuilniszak naar de container gebracht. De buurman ging ook net afval weg gooien, dus hebben we even een tijdje staan kletsen.

Weer boven aangekomen heb ik een deel van de afwas weg gewerkt, terwijl ik wachtte tot de koffie was doorgelopen die ik daarna heerlijk buiten op balkon heb opgedronken. Eigenlijk ben ik daarna niet meer van balkon af geweest. Alleen om 11 uur even om mijn visite te ontvangen, maar we hebben samen op balkon zitten kletsen.

Toen ze weg was ben ik op de fiets boodschappen wezen doen, omdat ik redelijk zware boodschappen nodig had. Mezelf nog getrakteerd op een bak ijs die ik eind van de middag heb op gegeten.

Het was mijn bedoeling om vandaag ook mijn bed te verschonen en te stofzuigen. Het kan nog wel, want de avond is nog jong. De kooi verschonen ga ik nu niet meer doen. Ook dat komt morgen wel. Evenals een wasje draaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *