Week na operatie

Vorige week vrijdag ben ik geopereerd en naar mijn verbazing gaat het goed. Beter dan de operatie vorig jaar. Toen hebben ze via een kijk operatie mijn rechter eierstok verwijderd met een cyste van 9cm. De onderste wond in mijn buik van de operatie was gaan ontsteken en daarna bleef er een harde schijf omheen en hij ging niet dicht. Daarom moest ik vrijdag weer onder het mes. De snee is nu 6x zo groot! Maar ik heb nagenoeg geen pijn.

De wond word nu 2x daags gespoeld met een katheter. ’s Morgens en ’s avonds. Dinsdag is de grote drain eruit gehaald met 1 hechting. Nu zit er nog een drain in en 3 hechtingen. Dinsdag moet ik terug komen. Ik vermoed dat dan de andere drain eruit gaat. Ik krijg dan sowieso de uitslag van wat ze eruit gehaald hebben. Volgens de chirurg was het in ieder geval geen gaasje.

Ik merk nog wel dat ik mij rustig moet houden. Gister had ik best veel gedaan en moest in de middag echt gaan liggen slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *