De dag vandaag

Gister lag ik op tijd op bed. Iets over elven. Ik vind het dan ook maf dat ik vandaag pas om half 1 wakker werd. Of ik nu een knallende koppijn had van het lange slapen of van de dichte neus weet ik niet. Ik weet alleen dat ik niet prettig wakker werd.

Uiteindelijk nam ik toch maar twee paracetamollen in en het zakte wel wat, maar was nog wel aanwezig. Ik heb me vandaag dan ook rustig gehouden en heb de rest van de middag op balkon in de zon gezeten en daar zelfs even in slaap gevallen in mijn stoel.

Vanavond heb ik bij mijn vriend lasagne gegeten. We hadden het samen een beetje klaar gemaakt, maar hij had het meeste gedaan. Het was weer heerlijk!

Verder heb ik vanavond de kattenbakken gedaan. Dat moest écht gebeuren. Later op de avond heb ik het vuil naar de container gebracht en ben ik gelijk daarna met een buurmeid haar honden uit wezen laten langs de singel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *