PUUR Natasja

Ik ben Natasja

En heet je van harte welkom in mijn leven

Weblog

Notities

Soms plaats ik hier gewoon een notitie voor mezelf. Als ik bijvoorbeeld een bepaalde gebeurtenis belangrijk vind.

Arbeid

Ook schrijf ik hier over mijn (vrijwilligers)werk wat ik zoveel mogelijk binnen mijn eigen dorp doe of van huis uit.

Wonen

Uiteraard vertel ik jullie ook alles wat er gebeurt in en om mijn huisje waar ik sinds december 2018 woon.

Wie ik ben

Ik ben Natasja en mijn leventje telt al 44 jaar. Ik ben dol op katten en vogels en mijn grootste hobby is alles ontrent internet.

Welkom bij Puur Natasja

25 juni 1976 werd ik geboren in Dordrecht. Ik ben geboren in het ziekenhuis daar en werd daarna gelijk naar huis gebracht in een dorpje daar vlakbij. Ik heb nog twee broers die ook daar geboren zijn. Die zijn inmiddels verhuisd naar andere dorpen verder weg. Ik woon nog steeds in hetzelfde dorp en heb het daar nog steeds naar mijn zin.

Over ons

Ja ja... er is een ons. Namelijk ik en mijn drie katten; 2 katers en een poes van uiteenlopende leeftijden en stijlen. We houden van spelen, kroelen en lekker eten. Mijn katjes zijn mijn alles.

Ook wonen er bij ons zes grasparkietjes in een grote kooi. Ze fluiten heel de dag tot het donker wordt en kunnen het goed vinden met elkaar.

Foto's

Mijn gezichten
door de jaren heen

Bekijk hoe ik veranderd ben door de jaren heen. Van slanke den tot stevige dame. Met een zonder piercings en hoofddeksels. Tevens mijn verschillende kapsels in kleuren en maten.

Mijn gezichten

Over mijn hobby's

Mijn grootste hobby is toch wel programmeren en dan vooral websites. Ook houd ik voor een aantal verenigingen de website (van huis uit) bij en sommige heb ik ook ontworpen.

Daarnaast zijn wandelen en fotograferen ook een hobby van me. Ik ben graag buiten en pak ook wel eens de fiets om er tussenuit te zijn.

Mijn hobby's zijn dus prima te combineren.

Een kleine greep

Mijn websites

Natasjapetersen.nl

Mijn zakelijke website, maar ook vertel ik hier dingen uit mijn leventje. Er staat ook een portfolio op naar mijn werken op het internet.

Katjesspul.nl

Website voor mijn katjes die ik heb en heb gehad. Met mooie foto's en leuke verhaaltjes. De oudste kanjer was 19 jaar geworden.

GewoonGeniaal.nl

Dit is mijn hobby website waar ik allerlei scripts en codes uitprobeer. Deze website draait op mijn eigen server thuis en bevat handige en leuke snippets.

Pixblog

Hier laat ik mijn mooiste foto's zien die ik in en om het huis (bijvoorbeeld tijdens het wandelen) maak. Ook zijn er collage's te vinden op deze website.

Positiefhoekje.nl

Soms is het lastig om iets positiefs uit een dag te halen. Toch probeer ik dat elke dag weer en deel het met de wereld op deze website.

Koffie Corner

Ik ben ├ęcht een koffie leut. Dat bracht mij op het idee om deze website op te zetten. Hier deel ik mijn koffie momenten. Zowel in gezelschap als in mijn uppie.

Kennis

Mijn kennis om een website te programmeren heb ik niet via een opleiding gekregen, maar puur via internet. Google is mijn grootste vriend! Ook heb ik veel verstand van WordPress.

PHP kennis

Ik kom er altijd wel uit

HTML kennis

Makkie

CSS kennis

Leuk speelgoed