Alweer 10 dagen oktober

Je kan goed merken dat de zomer nu echt voorbij is en de herfst is begonnen. De bladeren in de natuur krijgen prachtige kleuren, maar ook valt er veel snert regen. De temperatuur neemt ook al af en ’s morgens is het erg mistig.

Tien dagen oktober… Wat hield me bezig?

Ik ben nog herstellende van een neus operatie eind september. Nog steeds voel ik mij niet fit en heb snel hoofdpijn. Nu moet ik ook nog 4x per dag mijn neus spoelen. Vanaf donderdag hoeft dit nog maar 2x per dag. Dat zal al een hele opluchting zijn.

Veel gewandeld heb ik dan ook nog niet in oktober. Eind fietsen al helemaal niet. Eigenlijk kom ik maar heel weinig buiten. De meeste dagen voel ik mij echt beroerd.

Omdat ik veel binnen zit, heb ik mijn computer hobby maar weer opgepikt en heb weer mooie resultaten geboekt bij diverse websites van mezelf. Tussendoor doe ik nog wel het vrijwilligerswerk wat ik thuis achter de pc via internet doe.

 

Blijf lezen

VorigeVolgende

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *